Składniki
  • 50g. czekolady gorzkiej ( użyłam 99% Lindt)
  • 50g. malin
Desery

czekoladowe babeczki z owocami

Przygotowanie:

Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Wylewam do aluminiowych foremek na muffiny i wkładam do zamrażarki na 30 minut.Po zastygnięciu czekolady odrywam aluminiową część. Do powstałych babeczek nakładam owoce.

Makro:

B: 7g. T: 25g. W: 7g. – 277kcal

Wróc do listy

Aktualności

Prozis – współpraca
Już teraz specjalnie dla Was kod rabatowy: TRENERTOBIASZ – na dodatkowe -10% na wszystko!
05.08.2018
Czytaj całość

Kontakt

ZADZWOŃ
727-526-376
LUB NAPISZ
TOBIASZRUSEK@GMAIL.COM

Social media

Polub moje profile

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

i śledź ciekawe wydarzenia oraz bierz udział w promocjach i konkursach