Składniki
  • 50g. czekolady gorzkiej ( użyłam 99% Lindt)
  • 50g. malin
Desery

czekoladowe babeczki z owocami

Przygotowanie:

Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Wylewam do aluminiowych foremek na muffiny i wkładam do zamrażarki na 30 minut.Po zastygnięciu czekolady odrywam aluminiową część. Do powstałych babeczek nakładam owoce.

Makro:

B: 7g. T: 25g. W: 7g. – 277kcal

Wróc do listy

Aktualności

Sylwetka na lato – proste zasady by ją osiągnąć
Sylwetka na lato – co zrobić by ją osiągnąć? Pogoda się zmienia i wraz z nią przychodzą coroczne problemy....
17.05.2018
Czytaj całość

Kontakt

ZADZWOŃ
727-526-376
LUB NAPISZ
TOBIASZRUSEK@GMAIL.COM

Social media

Polub moje profile

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

i śledź ciekawe wydarzenia oraz bierz udział w promocjach i konkursach